Anne ja Inka

Olemme Inkan kanssa toista kautta A-tehiksessä. Kisaamme EVL:ssä, jossa aloitimme kisaamisen toukokuun lopulla v. 2012. Tällä hetkellä Inkalla on kaksi ykköstulosta ja muutama kakkostulos luokasta, mutta vielä on paljon kehittämisen varaa ja harjoiteltavia asioita, jotta pääsisimme seuraavaan tavoitteeseemme eli TVA:n arvoon.

Olemme aikanaan harrastaneet myös hakua ja jälkeä, mutta tällä hetkellä keskitytään vain tokoon ja kakkoslajina rinnalla kulkee agility, jossa Inka kisaa kakkosluokassa.

Itse olen harrastanut tokoa nyt noin viisi vuotta ja kisakokemusta on kertynyt kahdesta muustakin colliesta, jotka kummatkin ovat olleet kovin erilaisia Inkaan verrattaessa. Vanhimman kanssa toko jäi sitten sen saadessa siirron voittajaluokkaan, kun aika ei enää riittänyt harjoittelemiseen, kun Pablo muutti asumaan isäni luokse. Nuoremman uroksen kanssa saimme myös EVL:stä ykköstuloksen toukokuussa, mutta valitettavasti menetin hänet kasvaimeen seuraavassa kuussa nyt keväällä. Lisäksi olen myös tokossa liikkeenohjaaja ja koulutan tokoa Hskh:ssa ulkokaudella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti