Nina ja Liina

Meitä kohtasi ilo tulla valituksi Tehikseen seuraavalle kaudelle 2013. Pyrin kyllä viime vuonnakin, mutten päässyt, mikä oli ihan oikein, kun oli koiralla äitiyslomaakin.

Liina on kohta 5 vuotias bordercollienarttu. Se on hyvin tasapainoinen ja sillä on hyvä hermorakenne ja toimintakykyä. Liina hakee kontaktia ja on innokas tekemään töitä, tosin sillä on myös dominanssia ja oma tahto ja se muodostaa omat käsityksensä asioista. Palkaksi käy taistelu- tai saalisleikki ja ruoka. Liina kulkee varmasti erilaisissa paikoissa, erilaisilla alustoilla eikä reagoi laukauksiin tai muihin koviin ääniin. Ihmisiä kohtaan Liina on avoin ja sosiaalinen, muttei se tykkää vieraista koirista, Tosin käyttäytyy kyllä, kun siltä sitä vaaditaan.

Liinan harrastuksiin TOKO:n lisäksi kuuluu agility, PK-haku ja jälki, lisäksi se on aktiivisesti mukana pelastuskoiratoiminnassa.

Olen iloinen, kun pääsin mukaan ryhmään. Odotan innolla ryhmän yhteisiä viikkotreenejä ja -koulutuksia. En ole aikaisemmin juurikaan treenannut TOKO:a yhdessä. Tälle kaudelle toivon Liinan saavan lisää varmuutta, potkua ja virettä suorituksiinsa, jotta saavuttaisimme valionarvon ja muutenkin täyttäisimme paikkamme tiimissä.


Liinan paimennusposeeraus


Harrastan koirieni kanssa, jotta elämäni olisi hauskempaa. Liina on melkoinen tosikko töissään ja siksi tämän kuvan humoristinen ilme on mielestäni huvittava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti