Sanna ja Hups

Olemme vuonna 2013 Tokotehiksen B-ryhmässä.

Hups on reilun vuoden ikäinen (s. 11.6.2011) bordercollienarttu. Hups on luonteeltaan varsin vakava ja pyrkii tokoillessa aina tekemään oikein, se on kuitenkin myös vilkas ja terävä, ja reagoi helposti ympäristön häiriöihin, keskittymiskykyäkin kuitenkin löytyy. Hups on varsin älykäs ja oppii asioita kerrasta, toisaalta tämän kääntöpuolena se myös kyllästyy helposti ja onkin opettanut ohjaajansa miettimään treenien mielekkyyttä hieman tarkemmin. Tärkein tavoitteemme on tällä hetkellä oikean asenteen rakentaminen.

Hupsilla on oikeus voittaja-luokkaan. Tulevaisuuden tavoitteet ovat korkealla, yritetään kuitenkin edetä Hupsin ehdoilla ja pyritään rakentamaan osaamista ja sitä oikeaa asennetta huolella. Tavoitteenani on näyttävä ja vauhdikas koira jonka kanssa treenaamisen lisäksi myös kilpaileminen olisi ilo. Pyrin myös kehittymään ohjaajana, olen varsin häiriöherkkä minäkin :)


 
 
Olen tokon koetoimitsija ja liikkeenohjaaja. Lisäksi koulutan tokoa HSKH:ssa.

Odotan jo kovasti tehiskautta, motivoitunutta ja innokasta treeniseuraa, hyviä treenejä ja hyödyllisiä koulutuksia!
 
Vanhempi tokokoirani schapendoes Sara kisaa evl:ssä. Sara on sellainen hauska temppukoira, tottelevainen se ei ole suinkaan, mutta rakastaa tekemistä, tokoa ja syömistä ja on lisäksi hurjan älykäs :) Sara kuului kaudella 2012 Tokotehiksen A-ryhmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti