Mia ja KioKion kanssa olemme mukana TOKO tehiksen 2013 A-ryhmässä. Kio on 1/2009 syntynyt bordercollieuros. Tokoa kilpailemme nyt tehiskauden alkaessa voittaja-luokassa.

Tokon tehotreeniryhmään pääsy tietää meille toivomaani tiivistä treeniryhmää jossa tavoitteet on asetettu korkeammalle ja saamme tukea kehittymiseemme lajissa. Tavoitteenani on kehittyä vielä paremmaksi treenaamisessa sekä kisaamisessa, mutta sen lisäksi Kion kanssa tavoitteena on päästä osallistumaan maajoukkuekarsintoihin sekä henkilökohtaiseen SM-kilpailuun 2013 joukkuekisan lisäksi, valioitumista unohtamatta. Kio on varsin monipuolinen harrastuskaveri ja tokon lisäksi treenaamme agilitya ja jonkin verran pk-jälkeä. Ajan rajallisuuden vuoksi emme voi treenata kaikkia mahdollisia lajeja vaikka ne kinnostaisivatkin. Lisäksi minulla on 2-vuotias kelpieuros jonka kanssa tehdään pk-viestiä sekä agilitya. Käyn koirieni kanssa myös paimentamassa mahdollisuuksien mukaan.

Olen harrastanut tokoa vasta nelisen vuotta mutta laji on vienyt mukanaan. Olen agilityn koulutusohjaaja ja vetänyt useammassa eri seurassa että yksityisellä puolella sekä toko- että agilityryhmiä ja kursseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti