Pia ja Zack

Olemme Zackin kanssa toista kautta A-tehiksessä. Zack on FI TVA, kun viimein saatiin riittävä näyttelytulos haettua tänä syksynä.
Zack on luonteeltaan vauhdikas ja vahva uros, joten sen kanssa on oltava tarkkana, jotta se ei ota asioita omiin tassuihinsa. Zackin kanssa on kiva treenata, koska se antaa aina kaikkensa. Sille kelpaa niin namit kuin lelutkin. Tavoitteena 2012-2013 kaudella on osallistua muutamiin karsintoihin ja SM-kisoihin, sekä saada tulosvarmuus kokeissa hyvän ykköstuloksen tasolle.

Zackin kanssa on treenattu myös hiukan agilityä, jälkeä ja esineiden etsintää, mutta tosissaan keskitymme ainoastaan tokoon. Myös lampaille Zack on syttynyt jo nuorena, mutta sen koommin en ole nähnyt järkeväksi viedä citykoiraa laitumelle. Paimennus on niin koukuttavaa eikä minulla ole sellaisia mahdollisuuksia sen treenaamiseen, kuin siinä eteneminen vaatisi, siksi se ei meidän laji valikoimiin tule kuulumaan tällä hetkellä.

Zack on kolmas tottelevaisuusvalioni. Vanhin koiristani, 12 vuotias bordercollie Merlin, on suomen ja ruotsin tottelevaisuusvalio. Ilopillerinä jaloissa pyörii myös yksi pikkukoira, kolme vuotias heeleri Ruu. Ruulla on kisa oikeus voittajaluokkaan, jossa starttaamme mahdollisesti vielä 2012.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti