Linnea ja Osmo

Osmo on 30.11.2011 syntynyt bordercollieuros. Osmon kanssa oltiin käyty kaksi hskh'n tokokurssia ja ajattelin kokeilla riittäisikö osaamisemme tokotehikseen jotta voisimme kehittyä enemmän. Kesän aikana kehityimme niin paljon ja koin, että 2kk hakuajan alarajaa nuoremman koirani kanssa voisin kuitenkin hakea tehikseen.

Osmon kanssa tavoitteet tokossa on päästä tämän kesän aikana alokasluokkaan ja viimeistään syksyn aikana avoimeen. Kaikki liikkeet alkavat jo olla kasassa, vielä tarvitaan pientä viilausta ja varmuutta liikkeisiin.

Muita yhteisiä harrastuksia ovat rauniohaku, agility ja valjakkolajit. Perheen koirien kanssa olen harrastanut agilityä vuodesta 2008 asti ja Osmo on neljäs agilitykoirani. Olin myös viime kesänä apukouluttajana agilityn alkeiskurssilla ja saan tulevaksi kaudeksi oman alkeisryhmän. Tokoa harrastin keskimmäisen koiramme kanssa, mutta motivaatio ei riittänyt tavoitteelliseen kisaamiseen. Osmon kanssa on kiva tehdä ja touhuta, joten uskon meidän pääsevän pitkälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti