Tiina ja Villi

Villi on 21.3. 2010 syntynyt australiankelpienarttu ja olemme mukana TOKO tehiksen 2013 A-ryhmässä. Edellisen vuoden treenasimme TOKO tehiksen B-ryhmässä ja sen kauden aikana aloitimme kisaamisen tokossa ja edistyimme aina voittajaluokkaan asti.  Uuden tehiskauden tavoitteena on treenit säännöllisesti hyvässä porukassa ja päästä kilpailemaan erikoisvoittajaluokassa ja unelmissa siintävät toki myös vuoden 2013 arvokisat.

Villi on vuosien haaveiden täyttymys, aina iloinen, kelpieksi melko rauhallinen, mukava harrastuskaveri. Sillä on loistava oppimis- ja keskittymiskyky, mutta samalla se on erittäin ohjaajapehmeä ja siten ajoittain haastava koulutettava. Villin kanssa on pentuna harrastettu hieman hakua, mutta se harrastus on toistaiseksi ajanpuutteen vuoksi tauolla. Tokon lisäksi treenaamme kuitenkin agilityä ja kilpailemme siinä maksi2-luokassa.

Oma koiraharrastukseni on alkanut jo 1980-luvulla, mutta aikuisiällä varsinaisen harrastamisen olen aloittanut vuonna 1997 ensimmäisen ikioman koiran saapuessa taloon. Tästä lähtien olen harrastanut ja kilpaillut enemmän tai vähemmän aktiivisesti tokossa ja agilityssä sekä pelastus- ja palveluskoirapuolella (haku & rauniot). Omia koiria kotona on tällä hetkellä yhteensä viisi (welsh corgi cardiganit -97, -99, -06 ja bokseri -99 sekä Villi -10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti