sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Toko Tehiscup 2013 saatiin päätökseen

TOKON TEHISCUP 2013

Torstaina 30.05.2013 pidettiin Ojangossa viimeinen Toko Tehiscup 2013 osakilpailu kauniissa aurinkoisessa säässä, jolloin palkittiin kisojen lopussa tokotehiscup kokonaiskilpailun voittajat.

Koko cupin voitti Maaret Kokkonen Belgianpaimen koira Tervueren uros Sonylla avoimesta luokasta ja toiseksi tuli alokasluokasta Sanna Tiilikainen ja Bordercollie narttu Hilda. Alokasluokassa jännitys kesti viime metreille asti, kun kahden koirakon välille tuli vain hyvin pieni ero pisteissä. Nämä kaikki koirakot taisivat osallistua jokaiseen tehiscupin osakilpailuun ja pärjäsivät jokaisessa hyvin.
Cupista on tullut aika kivasti positiivista palautetta, joka kannustaa varmaankin tehisläisiä jatkamaan näitä tulevaisuudessakin, mutta jää nähtäväksi muuttaako tehiscup sitten muotoaan sen mukaan miten tarve sanelee.

Kisarintamalta on kuulunut iloisia uutisia, kun Carita ja Hurja kävivät hakemassa toisen AVO 1. tuloksen 190 pistellä Helsingistä Toukokuun loppupuolella.

Itse olen nyt keväällä saanut iloita Inkan valiotumisesta, mutta sitten varjopuolena onkin ollut se, että Inka on kärsinyt lapojen jumittumisesta. Valioitumisen jälkeen käytiin muutama kisa vielä kakkos- ja kolmostuloksilla sekä yksi agilitykisa, mutta jouduin toteamaan, että siirrän Inkan lepäämään nyt alkukesäksi niin treeneistä kuin kisoista tokossa ja agilityssä. Katsotaan sitten tilannetta, kun lapojen kireys hellittää.

Terveisin


Anne ja Inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti