sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tokokunnon testaus

Tämän vuoden Zackin ekat kisat omalla kentällä Ojangossa 4.5. Tarkoituksena tsekata missä mennään ja pääseekö Zack kompuroimatta esteen yli, ja pääsenkö minä yli estekammostani.
Liikejärjestystä en enään muista (sekoitettu), mutta paikalla olot suoritettiin viimeisenä, mikä ei itsestä ole kovin mukavaa, mutta on hyvää treeniä kuitenkin tämäkin järjestys omille hermoille.

Paikalla olot ok, istumisessa oli teputellut muutamaan kertaan, ja paikka makuu kuulemma ryhmän paras.
Seuraaminen suht ok, mutta edelleen Zack punkee liian eteen, erityisesti kisoissa. Ja taisi olla vinoja perusasentojakin.
Zeta tuntui hyvältä, ainakin tämä liike mennyt parempaan päin.
Luoksetulo oli löysähkö ja stopit huonoja, ihmeen hyvät pisteet silti.
Ruutu ja ohjattu ok, ohjatussa merkille meno huonompi kuin ruudussa. On alkanut niin hirveän ärsyttävästi kyyläämään merkkejä, tai on tehnyt niin aiemminkin, mutta tämä tuntuu koko ajan vain pahenevan. Pitänee yrittää palkata tosi usein perusasennosta ennen lähettämistä,  mitä olenkin jonkin verran tehnyt, mutta en nähtävästi riittävästi lainkaan. Tässä just huomaa kriteereistä kiinnipitämisen tärkeyden ! Itse en yhtään tykkää kyttäämisestä ja bordercollien korppikotkamaisesta asennosta, ja nyt pikkuhiljaa Zackista alkaa löytyä noita inhoamisiani piirteitä --> Ei auta kuin katsoa peiliin ja muuttaa omaa käytöstä, eli ei käskyä ennenkuin tekee, kuten haluan.
Hyppynouto :) Pääsi yli esteen, voi luoja miten sydämeni takoi liikkeen alussa. Annoin vahvan hyppy-käskyn ja yli meni mennen tullen. Muistan miten onnellinen olin, ja vaan naureskelin itsekseni vielä seuraavassa liikkeessäkin. Myös treeneissä hyppääminen on onnistunut, vaikka aika harvakseen hyppyä uskallan edelleen tehdä.. Ja rumastihan se edelleen hyppää, mutta hyppytekniikkatreenit on vielä hetken tauolla, koska venäytti niissä treeneissä varpaansa ja ontui tosi pitkään. Nyt täytyy keskittyä Zackin ehjänä pitämiseen SM:iin saakka ja sen jälkeen mietitään hyppytekniikka asioita uudestaa.
Tunnistusnouto, meidän murheenkryyni taas kerran, kuten ennen viime vuoden SM:kin. Hajosi aika pahasti ennen näitä kisoja, mutta sain vähän koottua palasia kasaan, mutta ne treenit ei kuitenkaan tähän kisaan vielä kantaneet, eli tästä liikkeestä 0.
Myös kauko-ohjaus meni huonommin kuin odotin, vaikka ei sekään nyt ole ollut parhaassa kuosissa. Vinotti aika paljon ja teki vaihtoja epäpuhtaasti.

Ykköseen pisteet riitti kuitenkin yhdellä nollalla, 264p ja kolmas sija.
Tehotreeniin siis tunnari, kauko-ohjaus, luoksetulo ja seuraamisen perusasennot sekä oikea paikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti