maanantai 13. toukokuuta 2013

Ulkokausi avattu!

Tehikset siirtyivät kesälaitumille, tai ainakin pääsimme aloittamaan ulkokauden Ojangon kentillä. Treenipäivänä on yhä keskiviikko mutta nyt tilaa on enemmän ja otimme aukeudesta ilon irti ekalla ulkotreenikerralla :)

On mahtavuutta treenata taas ulkona, koirilla on tilaa juosta ja ruutu mahtuu muuallekin kuin vaan yhteen kulmaan. Ja ei ole samalla lailla edes aikarajoituksia eli treenata saa niin pitkään kuin vain jaksaa. Ja mehän jaksetaan...


Itse treenit aloitimme paikallaoloilla. Kuin tilauksesta pk-kentällä treenasi hoffiporukka koirien haukuttamista, joten saimme hyvän häiriön paikallaoloihin. Laitoimme koirat makaamaan selät haukkuvia hoffeja päin jotta saimme kaiken ilon häiriöstä irti. Hallikaudella viereisten kenttien koirien luukuttaminen häiritsi, ulkokaudella siitäkin osaa ottaa ilon irti. Niin se kesä vaikuttaa mielialaan :)

Paikallaolojen jälkeen siirryimme juhlatunnelmaan, Linnea ja Osmo aloittivat tokouransa ALO1 -tuloksella seuran omissa kokeissa toukokuun alussa. Onnea Linnea ja Osmo! Tulosta juhlittiin asiaankuuluvasti herkuilla :)

Treeneissä suurin osa harjoitteli kisamaisia häiriöitä, esimerkiksi kehääntuloja ahtaasta oviaukosta ja häiriöesineiden ympäröimänä, liikkeiden aloituspaikkoihin siirtymistä ja häiriötä liikkeen alussa. Lisäksi Raila ja Whimsy tekivät kokeenomaisesti alo-luokanHurjalle teimme ihmishäiriöitä noutojen palautuksiin, mutta ei se tainnut oikein edes huomata koko häiriötä.

Innostuimme Sannan kanssa ulkona treenaamisesta niin paljon että jatkoimme vielä toisen kierroksen kun muut jo lähtivät. Otimme erityisesti merkki- ja ruutuharkkaa ja siirtelimme ruutua eri kohtiin kentällä (koska ulkona voi siirrellä ruutua kun on tilaa!) Ruudun taakse ja sivulle vedimme häiriöksi kehänauhaa ja muuta häiriötä (tuoleja ja treenikasseja), mutta ei ne Hurjalle ja Hupsille olleet normaaliruutua kummallisempi juttu :)

Nyt keväällä Tehikset ovat järjestäneet mm. luennon tokossa kisaamisesta, koulutuspäivän ja epävirallisen toko Tehis-Cupin. Seuraava Cup osakilpailu onkin tämän viikon keskiviikkona, siitä ja muista Tehiksen tapahtumista on varmaan tulossa juttua seuraavissa blogipostauksissa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti