sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Vapputreenit ja kokeiden kokeilua vähitellen


Villi oli tässä alkuvuodesta tutkimus- ja juoksutauolla treeneistä ja näiden taukojen jälkeen on sitten ollut jännää aloittaa treeni- ja kisasuunnitelmat taas uudelleen. Kunnollinen tauko tässä treeneihin tulikin, Villin juoksu kun kestää noin kuusi, kyllä, KUUSI viikkoa…(onneksi sillä on juoksu vaan kerran vuodessa). Harmillisesti meiltä jäi muutama Heidin koulutus välistä, mutta on meillä vielä paljon tehtävää Heidin aikaisempien neuvojenkin pohjalta. Talvihorros on nyt siis kuitenkin ohi ja sitten ruvetaan hommiin.

Toivoin Villin olevan juoksutauon jälkeen tulta ja tappuraa sekä täynnä treeni-intoa, mutta sitä intoa taisikin olla enemmän ohjaajalla. Villi on varmasti mielestään kantavana ja hoitaa raskausaikaansa sen vaatimalla tyyneydellä ja rauhallisuudella. Ei ihan paras lähtökohta ruveta etsimään kadonnutta kisakuntoa, mutta näillä mennään ja koitetaan pitää treeneissä mahdollisimman hauskaa ja unohtaa kuviteltu pentumahan kasvatus.

Vappupäivänä emme pitäneet varsinaisia tehistokotreenejä A-ryhmän kesken, mutta käytiin sitten pienemmällä porukalla treenaamassa viikonlopun omia kokeitakin silmällä pitäen. Hauskat ja mukavat treenit ja menivät meidän osalta sillä tavalla perusvarmasti, että virheitä ei suuremmin tullut, mutta liikkeiden näyttävyys ja nopeus antoivat edelleen odottaa itseään . Tämä sama asenne näkyi sitten myös viikonlopun kokeessa eli ykköstulos EVL:stä kyllä saatiin, mutta parantamista jäi rutkasti. A-ryhmän muita onnistujia olivat Pia ja Zack ykköstuloksella lauantaina ja Mirjami ja Kengu ykköstuloksella sunnuntaina. B-tehisläisiäkin kokeissa oli ja onnistuivatkin hienosti, mutta saavat itse kertoa paremmin tuloksistaan etten vaan sekoile pisteissä ja tuloksissa J

Vappuviikon varsinainen ilonaihe kuitenkin oli ehdottomasti Annen ja Inka-collien kolmas EVL1-tulos ja sitä kautta valioituminen! Hurjasti paljon onnea Anne ja TVA Inka!!!!

Muutama kuva vapputreeneistä, kiitos kuvaaja Teemulle!!!

Valokuva
Meni se kerran lujaakin
Kuva Teemu Jaakola

Valokuva
Oli meillä hauskaakin...ja häntä on typistetty
Kuva Teemu Jaakola
Valokuva
Villi odottaa vuoroaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti