keskiviikko 15. toukokuuta 2013

TOKO Tehis-Cup

Ojangossa on kisailtu epävirallisessa TOKO Tehis-cupissa nyt kahtena arki-iltana, 25.4. ja tänään 15.5. Huhtikuun kokeessa oli vielä hyinen ja tuulinen keli, mutta tänään kisailtiin jo ihanassa auringonpaisteessa.

TOKO Tehis-Cup on tokon tehisryhmien ideoima ja järjestämä epävirallisten tokokokeiden sarja, jossa alemmissa luokissa kilpaillaan sekä osakilpailuvoitoista että kokonaiscupin voitosta. Ylemmissä luokissa on mahdollisus suorittaa kokeenomainen treeni kisaolosuhteissa liikkeenohjaajan kanssa, mutta varsinaiseen kilpailuun ylempien luokkien koirat eivät osallistu.

TOKO Tehis-Cup on kerännyt edellisvuoden tapaan mukavasti koirakoita paikalle, ja paikat täyttyivätkin ilmoittatumisajan alettua melko nopeasti. Itse kisapäivät ovat sujuneet pienestä alkukankeudesta huolimatta mukavasti, toivottavasti myös kilpailijoiden mielestä, ja olemme päässeet nauttimaan hienoista ja välillä hauskoistakin suorituksista. Osassa koirista näkyy vielä nuoruuden into ja pieni pilke silmäkulmassa, kun taas osa koirakoista on jo kokeneita kisaajia, jotka haluavat harjoitella kokeenomaista tilannetta kesän isompia koitoksia varten. Kaikentasoiset koirakot ovat tietysti tervetulleita mukaan kisaamaan ja tehisryhmäläisistä koostuva tuomari- ja liikkeenohjaajajoukko pyrkii ohjeistamaan ja neuvomaan kisaajia kohti entistäkin parempia suorituksia.

Alla vielä alokasluokan sekä avoimen luokan palkitut 15.5. olleesta osakilpailusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti